COMOARA DE PE INSULA - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

COMOARA DE PE INSULA

Comoara de pe Insula este unul dintre jocurile noastre cele mai tari si mai interesante pe care ti le-am pregatit pentru ca tu sa te descurci de minune si sa poti avansa cat mai repede tot mai departe orice s-ar intampla. Ei bine, de data aceasta tu va trebui sa te ocupi de fiecare dintre aceste comori pe care le vei avea in calea ta si sa ne demonstrezi ca o sa fi foarte bun atunci cand o sa fie cazul. Pentru inceput, va trebui sa fi atent pentru ca o sa iti alegi niste personaje cu care vei pleca in cautarea comorii. Ii vei avea pe capitanul america, dora si diego, baymax, mickey mouse si echipa precum si multi altii care iti vor fi de folos. Tu va trebui sa iti alegi un prieten sau chiar si fratele tau care sa iti coordoneze jocul in totalitate si sa ne demonstrati ca o sa fiti in stare de aceste lucruri cat mai repede posibil. Pregateste-te din timp si nu uita sa ne acordati si un like daca vi-a facut placere sa va jucati aceste super jocuri.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tastele W A S D

Cuvinte cheie: jocuri cu capitanul america, jocuri cu dora si diego in 2, jocuri cu comori, jocuri cu dora in 2, jocuri cu cei 6 super eroi in 2, jocuri cu miceky mouse in 2 jocuri in 2 persoane 2015, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 playeri, jocuri in 2 persoane,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Comoara de pe Insula

Tocmai ai jucat Comoara de pe Insula online, acest joc a fost adaugat pe data de 22.06.2015 si este al 8731-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 4763 de ori. Speram ca jocul cu Comoara de pe Insula a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.