CONDU MASINILE - JOCURI CU MASINI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

CONDU MASINILE

Condu Masinile este un joc in care tu va trebui sa dai dovada de foarte multa atentie odata ce ai inceput jocul nostru pentru ca vei intra in niste curse serioase din care nu vei putea scapa decat daca vei reusi cumva sa fi pe primul loc si acest lucru nu o sa fie usor deloc dar noi ne bazam pe tine ca asa se va intampla. Scopul tau este sa scoti un timp cat mai bun pe o durata de distanta pe care o vei avea. Jocul este super tare pentru ca tu va trebui sa alegi masina pe care o vei folosi precum si terenul pe care te vei desfasura. Vei putea selecta sa fie o autostrada cu sens unic sau in ambele sensuri. Totodata vei fi in stare sa pui daca vremea sa fie pe timp de noapte sau zi. Odata ce ai inceput va trebui sa fi foarte atent la trafic, pentru ca acesta o sa fie foarte aglomerat. Va trebui sa te strecori cu camioneta ta printre fiecare dintre acele masini sau camioane care se vor afla in trafic si sa incerci sa avansezi tot mai departe. Incearca sa fi mereu priceput la ceea ce vei face si atunci nu vor fi probleme.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri de condus, jocuri cu masini 2015, jocuri cu vehicule, jocuri curse, jocuri intreceri, jocuri de condus,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Condu Masinile

Tocmai ai jucat Condu Masinile online, acest joc a fost adaugat pe data de 17.06.2015 si este al 8679-lea joc din categoria de Jocuri cu Masini unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1246 de ori. Speram ca jocul cu Condu Masinile a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.