MONSTRII INFOMETATI - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

MONSTRII INFOMETATI

Monstrii Infometati este unul dintre jocurile noastre cele mai tari si mai interesante pe care ti le-am pregatit in asa fel incat tu vei fi mereu in stare sa treci mai departe de orice fel de problema cu care te vei confrunta in calea noastra si suntem siguri ca niciodata nu iti va fi indeajuns de greu ca sa pierzi sau sa nu avansezi mai departe. O sa trebuiasca sa fi mereu cel mai tare si mai bun atunci cand vei reusi sa ne impresionezi in aceste situatii, dupa care sa poti sa ii devorezi pe acei monstri care vor sa manance mai repede ca si tine. Jocul respectiv va fi ca si un fel de concurs in care tu va trebui sa iti alegi un monstru marin si vei concura contra altui monstru tot marin. Se pare ca in fata voastra o sa apara uneori fructe, iar cine va reusi sa manance cat mai multe nu va da gres. Incearca sa eviti acele fructe stricate sau inghetate care nu iti vor face bine deloc.

Cum pot juca?

Folositi tasta A

Cuvinte cheie: jocuri cu monstrii, jocuri marini, jocuri in 2 persoane 2015, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 playeri, jocuri in 2 persoane,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Monstrii Infometati

Tocmai ai jucat Monstrii Infometati online, acest joc a fost adaugat pe data de 15.06.2015 si este al 8658-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 3548 de ori. Speram ca jocul cu Monstrii Infometati a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.