OMUL DE TURTA DULCE - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

OMUL DE TURTA DULCE

Omul de Turta Dulce este unul dintre jocurile noastre cele mai tari si mai interesante pe care ti le-am pregatit in asa fel incat tu vei fi in stare mereu sa treci mai departe de toate aceste probleme pe care le vei avea in calea ta si ne vei demonstra tot timpul ca nu o sa dai gres orice s-ar intampla. Ei bine, de data aceasta tot ce o sa trebuiasca ca tu sa faci este sa ne impresionezi cu fiecare dintre aptitudinile tale pe care le vei avea in fata ta si sa ajungi mereu acolo unde o sa fie necesar. Nu uita ca o sa trebuiasca sa te folosesti de tastele afisate astfel incat sa ii controlezi pe cei doi, dar vei putea sa te joci si de unul singur. O sa trebuiasca sa colectezi laptele pentru ca te va face sa fi mai mare, sau sa nu cumva sa lasi celelalte dulciuri sa te atinga pentru ca iti vor lua din viata. Tu va trebui sa sari pe ele si astfel sa le faci sa dispara. INcearca sa ajungi cu bine la final fara ca cineva sa iti stea in cale atunci cand va fi nevoie. Multa bafta.

Cum pot juca?

Folositi sagetile precum si tastele W A S D

Cuvinte cheie: jocuri cu omul de turta dulce, jocuri de aventura, jocuri in doi 2015, jocuri cu doi jucatori,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Omul de Turta Dulce

Tocmai ai jucat Omul de Turta Dulce online, acest joc a fost adaugat pe data de 11.06.2015 si este al 8632-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 3056 de ori. Speram ca jocul cu Omul de Turta Dulce a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.