JELEURILE - JOCURI FRIV

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

JELEURILE

Jeleurile este unul dintre jocurile noastre de care suntem siguri ca ne vei face mandri atunci cand o sa fie necesar sa te joci si sa poti avansa mai departe de fiecare data atunci cand o sa fie cazul. Ei bine, de data aceasta tot ce va trebui tu sa faci este sa te desfasori cat mai repede si mai bine fara niciun fel de problema si sa poti petrece cat mai mult dintre aceste perioade pe care le vei avea in calea ta foarte curand. Nu uita ca tu va trebui sa te ocupi de toate aceste jeleuri din fata ta si sa ne demonstrezi si noua cele mai bune tehnici prin care cineva ca si tine o sa fie capabil sa avanseze mai departe fara ezitare. Nu uita ca o sa trebuiasca sa te folosesti de aceste jeleuri albastre pentru a putea sa le arunci spre acele jeleuri rosii astfel incat si ele sa se transforme in tot albastre. Scopul este sa le faci sa fie mai putine rosii si sa preiei controlul asupra lor si atunci o sa castigi.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu jeleuri, jocuri de indemanare, jocuri friv 2015,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Jeleurile

Tocmai ai jucat Jeleurile online, acest joc a fost adaugat pe data de 01.06.2015 si este al 8524-lea joc din categoria de Jocuri Friv unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1642 de ori. Speram ca jocul cu Jeleurile a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.