LABIRINTUL DIN NEON - JOCURI FRIV

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

LABIRINTUL DIN NEON

Labirintul din Neon este unul dintre jocurile noastre cele mai tari si mai interesante pe care ti le-am pregatit in asa fel incat tu vei fi in stare mereu sa treci mai departe de orice fel de provocare fara ca cineva sa iti intre in cale. Nu uita ca o sa trebuiasca sa fi de aceiasi culoare ca si neonul pe care il vei avea in fata. Tot jocul o sa trebuiascas a fie alcatuit din tuburi de neon din diferite culori prin care tu o sa treci daca vei fi la fel ca si neonul in fata caruia te vei afla si atunci cand vei gasi strategia cea mai buna. Va trebui sa te gandesti mereu cum sa faci astfel incat sa treci si sa nu dai gres, pentru ca daca vei incerca sa treci printr-un neon gresit, atunci tu vei pierde si nu vei mai putea intra in topul celor mai buni jucatori. Pregateste-te sa avansezi tot mai departe mereu si sa ii dai gata pe toti aceia care vor incerca sa te opreasca. Nu uita sa ne acorzi si un like daca ti-a facut placere sa te joci acest super joc.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu labirinturi 2015, jocuri de strategie, jocuri friv 2015,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Labirintul din Neon

Tocmai ai jucat Labirintul din Neon online, acest joc a fost adaugat pe data de 01.06.2015 si este al 8523-lea joc din categoria de Jocuri Friv unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 964 de ori. Speram ca jocul cu Labirintul din Neon a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.