LUPTA OAMENILOR ELECTRICI - JOCURI FRIV

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

LUPTA OAMENILOR ELECTRICI

Lupta Oamenilor electrici este unul dintre jocurile noastre cele mai tari si mai interesante pe care ti le-am pregatit in asa fel incat tu vei fi in stare mereu sa avansezi tot mai departe si sa nu ne dezamagesti orice s-ar intampla. Petnru inceput, tot ce o sa trebuiasca tu sa faci este sa intri in aceste lupte pe care le ai alaturi de oamenii nostri electrici si alaturi de care speri foarte mult si bine sa treci mai departe. Pregateste-te sa ne demonstrezi ca vei reusi sa te lupti alaturi de acesti oameni electrici si sa le arati tuturor de ceea ce vei fi in stare. Va trebui sa formezi cele mai tari tehnici de lupte pe care le vei avea in calea ta si sa nu cumva sa ne dezamagesti. Pregateste-te sa avansezi tot mai departe si sa ne demonstrezi ca o sa poti fi pe primul loc tot timpul atunci cand o sa fie cazul.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tastele a,s,d

Cuvinte cheie: jocuri cu oameni electrici, jocuri cu batai, jocuri cu lupte, jocuri friv 2015,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Lupta Oamenilor electrici

Tocmai ai jucat Lupta Oamenilor electrici online, acest joc a fost adaugat pe data de 25.05.2015 si este al 8457-lea joc din categoria de Jocuri Friv unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1440 de ori. Speram ca jocul cu Lupta Oamenilor electrici a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.