JIM SI MARRY 2 - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

JIM SI MARRY 2

Jim si Marry 2 este unul dintre jocurile noastre noi in care tu va trebui sa ii ajuti pe acesti doi pretententi in care dragostea conteaza mereu si care isi doresc sa se intalneasca desi parintii lor le-a interzis asta. Acest joc va trebui sa fie jucat in doi de aceea iti sfatuim sa iti mai gasesti pe inca cineva care o sa reuseasca sa treaca de toate aceste probleme cat mai repede posibil. Incearca sa ne arati si noua ca vei fi capabil sa treci de toate aceste incercari cu care o sa te confrunti in fata ta cat mai repede posibil. Pregateste-te sa te folosesti doar de sageti pentru caracterul fata si cu celalte controale pentru baiat. O sa trebuiasca sa ii ajuti sa se intalneasca cat mai repede pentru ca sa isi poata exprima iubirea cat mai bine posibil. Avanseaza tot mai devreme posibil si asigura-te ca vei putea castiga toate aceste misiuni din calea ta.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tastele w,a,s,d

Cuvinte cheie: jocuri cu jim si marry, jocuri in 2 persoane 2015, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 playeri, jocuri in 2 persoane,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Jim si Marry 2

Tocmai ai jucat Jim si Marry 2 online, acest joc a fost adaugat pe data de 25.05.2015 si este al 8456-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 6363 de ori. Speram ca jocul cu Jim si Marry 2 a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.