SALTARETII - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

SALTARETII

Saltaretii este unul dintre jocurile pe care tu va trebui sa le incerci cat mai repede posibil in asa fel incat sa poti avansa mai departe cat mai repede posibil, pentru ca numai asa vei fi responsabil in a trece de toate detaliile noastre cele mai noi. Nu uita ca o sa fie foarte important astfel incat sa ne arati si noua cea mai buna tehnica in care vei putea sa ii ajuti pe cei doi prieteni ai nostri de guma pentru ca sa nu cumva sa intre la apa. Tot ce va trebui tu sa faci este sa te folosesti de cele doua feluri de taste afisate si sa mergi mai departe din loc in loc fara sa stai. Scopul este sa te misti continuu pentru ca astfel imaginea nu te va lasa pe dinafara si nu vei pierde. O sa trebuiasca sa ne arati cea mai buna tehnica pe care cineva ca si tine a mai folosit-o de aceea speram ca te vei descurca de minune in a-l trece cat mai repede. Nu uita ca nu trebuie sa cazi in apa, sau sa te lovesti de tot felul de obstacole, ci sa incerci sa le eviti si atunci totul va fi bine.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tastele w a s d

Cuvinte cheie: jocuri cu saltareti, jocuri in 2 persoane 2015, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 playeri, jocuri in 2 persoane,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Saltaretii

Tocmai ai jucat Saltaretii online, acest joc a fost adaugat pe data de 17.05.2015 si este al 8380-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 4293 de ori. Speram ca jocul cu Saltaretii a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.