OAMENI PREISTORICI - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

OAMENI PREISTORICI

Oameni Preistorici este unul dintre jocurile noastre cele mai noi in care tu va trebui sa participi alaturi de un prieten foarte bun sau chiar de fratele sau sora,pe care o sa trebuiasca sa ii convingi sa porneasca in aceasta super aventura alaturi de tine .Tot ce va trebui tu sa faci este sa te folosesti de tastele afisate astfel incat sa controlati doi dintre acesti oameni preistorici si sa nu cumva sa ii lasati la greu orice s-ar intampla. Pregateste-te sa te folosesti de tastele pe care le vei avea in fata ta astfel incat sa te ocupi de toti acesti oameni preistorici sa fie foarte atenti. Nu uita ca ei trebuiesc sa se lupte cu tot felul de fiare in calea lor pe care o sa trebuiasca sa le inlature cat mai repede posibil. Tu vei fi responsabil astfel incat cei doi sa lucreze in echipa pentru a putea trece de toate detaliile care se vor napusti asupra lor si sa nu cumva sa dea gres niciodata. Multa bafta si speram ca ne vei acorda si un like daca ti-a placut.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tastele w a s d

Cuvinte cheie: jocuri cu oameni preistorici, jocuri in 2 persoane 2015, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 playeri, jocuri in 2 persoane,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Oameni Preistorici

Tocmai ai jucat Oameni Preistorici online, acest joc a fost adaugat pe data de 17.05.2015 si este al 8379-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 5528 de ori. Speram ca jocul cu Oameni Preistorici a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.