SALVAREA PRINTESEI - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

SALVAREA PRINTESEI

Salvarea Printesei este unul dintre jocurile noastre cele mai interesante pe care ti le-am pregatit in asa fel incat tu vei reusi sa treci de toate problemele pe care le vei avea in calea ta fara niciun fel de ezitare. Tu va trebui sa iti iei un anumit prieten sau chiar si fratele sau sora, alaturi de care vei putea juca impreuna pentru a o putea salva pe minunata printesa. Voi doi o sa trebuiasca sa controlati doi cavaleri foarte tari si curajosi care o sa trebuiasca sa treaca prin tot felul de aventuri diferite in asa fel incat toata lumea sa fie salvata. Pregateste-te sa ne demonstrezi ca vei fi in stare de orice astfel incat sa nu cumva sa dai gres. Nu uita ca este foarte important sa o salvezi pe printesa noastra in asa fel incat sa nu ne dezamagesti niciodata. O sa trebuiasca sa o dai gata pe aceasta printesa si sa nu cumva sa o lasi balta vreodata. Nu uita ca vei avea diferite obstacole in calea ta pe care va trebui sa le eviti pentru a putea castiga.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tastele w a s d

Cuvinte cheie: jocuri cu printese, jocuri cu salvari, jocuri in 2 persoane 2015, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 playeri, jocuri in 2 persoane,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Salvarea Printesei

Tocmai ai jucat Salvarea Printesei online, acest joc a fost adaugat pe data de 17.05.2015 si este al 8378-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 4102 de ori. Speram ca jocul cu Salvarea Printesei a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.