ANGELA CANTA LA PIAN - JOCURI TALKING FRIENDS

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

ANGELA CANTA LA PIAN

Angela Canta la Pian este unul dintre cele mai tari jocuri pe care ti le-am pregatit in asa fel incat tu sa reusesti sa treci de toate provocarile pe care le vei avea in calea ta si sa nu cumva sa pierzi vreun moment pana ce vei fi pe primul loc. O sa trebuiasca sa ne arati din ce esti facut si modul in care consideri ca vei fi in stare sa abordezi fiecare dintre problemele urmatoare. Vei putea canta alaturi de bebelusa Angela cele mai tari cantece populare, linistite sau clasice, in care vei avea sansa sa le inveti dar totodata sa intri pe ritmul acestora. Noi speram ca te vei simti cat mai bine la noi pe site, unde suntem siguri ca mereu o sa fi in stare atunci cand o sa fie cazul. Tot ce va trebui tu sa faci este sa te distrezi cat mai bine alaturi de Angela si sa reusesti sa treci de toate provocarile cu care o sa te lovesti in calea ta cat mai repede posibil. Nu uita ca tu esti responsabil pentru felul in care te vei desfasura si modul in care vei avansa cat mai departe posibil tot timpul.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu pian, jocuri de cantat, jocuri cu talking friends 2015, jocuri cu talking tom, jocuri cu talking ginger, jocuri cu talking angela, jocuri cu animale vorbarete, jocuri cu animale,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Angela Canta la Pian

Tocmai ai jucat Angela Canta la Pian online, acest joc a fost adaugat pe data de 24.07.2015 si este al 8358-lea joc din categoria de Jocuri Talking Friends unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 3126073 de ori. Speram ca jocul cu Angela Canta la Pian a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.