CONFRUNTAREA CAMIOANELOR - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

CONFRUNTAREA CAMIOANELOR

Confruntarea Camioanelor este un joc destul de nou pe care ti le-am pregatit la noi pe site, unde suntem siguri ca o sa faci tot posibilul astfel incat sa reusesti sa treci peste orice fel de detaliu cu care o sa te intalnesti la noi pe site, unde suntem siguri ca mereu vei fi in stare sa avansezi mai departe orice s-ar intampla. Pregateste-te sa te ocupi de aceste camioane pe care le vei avea in fata ta si sa nu dai gres niciodata orice s-ar intampla. FI foarte atent la toate detaliile intalnite si asigura-te ca vei putea sa te confrunti alaturi de aceste camioane de care o sa dai in calea ta. Pregateste-te sa te confrunti in cele mai tari indicatii pe care le vei primi in fata ta si sa nu dai gres. O sa trebuiasca sa fi atent mereu la modul in care o sa te joci pentru ca nu trebuie sa lasi pe nimeni sa te opreasca orice s-ar intampla in calea ta. Fi pregatit sa ne demonstrezi ca orice s-ar intampla, totul va fi in favoarea ta orice ar fi. Va trebui sa ajutati ca unul dintre camioanele cele doua sa traga mai tare. Cine va fi castigatorul, asta depinde de tine.

Cum pot juca?

Folositi tasta a si sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu confruntarea camioanelor, jocuri in 2 persoane 2015, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 playeri, jocuri in 2 persoane,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Confruntarea Camioanelor

Tocmai ai jucat Confruntarea Camioanelor online, acest joc a fost adaugat pe data de 13.05.2015 si este al 8339-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 6063 de ori. Speram ca jocul cu Confruntarea Camioanelor a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.