SORICEL VS PISICUTA - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

SORICEL VS PISICUTA

Soricel vs Pisicuta este unul dintre jocurile noastre pe care tu va trebui sa il joci cu cea mai mare atentie si sa il joci alaturi de un prieten daca vei putea, pentru ca suntem siguri ca abia astepti sa te distrezi alaturi de fratii tau sau tot felul de cunostinte alaturi de care consideri ca vei fi in stare sa te joci aceste jocuri. Pregateste-te sa fi mereu cel mai bun in aceasta situatie, si sa nu cumva sa dai gres niciodata orice se va intampla. Pregateste-te sa ii ajuti pe acesti soricei si pisici pentru a continua razboiul dintre ei. Se pare ca toate comenzile vor fi facute cu ajutorul mouse-ului de unde o sa reusesti sa iti indeplinesti fiecare dintre problemele pe care le vei avea fara sa dai gres vreodata. Incearca sa ne demonstrezi ca o sa reusesti sa ii ajuti pe acesti soricei si pisicute si sa faci tot posibilul pentru a le putea demonstra ca toate se iau la fel in legatura foarte interesanta. Nu uita ca o sa trebuiasca sa te ocupi de acesti soareci si pisici astfel incat sa iasa numai lucruri bune si totul sa fie pregatit cum trebuie tot timpul. Asigura-te mereu ca o sa fi cel mai bun si nu lasa pe nimeni sa iti stea in cale.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu soricei, jocuri cu pisici, jocuri in 2 persoane 2015, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 playeri, jocuri in 2 persoane,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Soricel vs Pisicuta

Tocmai ai jucat Soricel vs Pisicuta online, acest joc a fost adaugat pe data de 13.05.2015 si este al 8338-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 4072 de ori. Speram ca jocul cu Soricel vs Pisicuta a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.