CURSA PASARILOR - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

CURSA PASARILOR

Cursa Pasarilor este unul dintre jocurile noastre foarte interesante in care tu va trebui sa te lupti alaturi de niste pasari foarte puternice pentru a castiga titlul de cea mai rapida pasare din cate exista. Nu uita ca tu va trebui sa te folosesti de tasta selectata, din care vei putea alege q u p si m cu care o sa trebuiasca sa apesi constant astfel incat aceasta sa fie foarte bine precisa si sa poti avansa mai departe. Nu lasa sub nicio forma niciun alt calculator sa te opreasca pentru ca ei vor fi foarte rapizi, dar tu va trebui sa fi mai rapid decat ei. O sa trebuiasca sa apesi foarte repede si sa incerci mereu sa dai tot ce o sa ai tu mai bun astfel incat sa nu cumva sa pierzi vreuna dintre acele misiuni cu care o sa te confrunti. Nu uita ca este necesar sa le ajuti pe aceste pasari cat mai repede si mai bine si sa faci tot posibilul pentru a le indruma cat mai repede posibil. Speram ca stii cum sa te descurci alaturi de aceste pasari si sa faci orice pentru a le indruma cat mai bine.

Cum pot juca?

Folositi q,u,p,m

Cuvinte cheie: jocuri cu pasari, jocuri cu animale in doi, jocuri in 2 persoane 2015, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 playeri, jocuri in 2 persoane,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Cursa Pasarilor

Tocmai ai jucat Cursa Pasarilor online, acest joc a fost adaugat pe data de 13.05.2015 si este al 8337-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 4874 de ori. Speram ca jocul cu Cursa Pasarilor a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.