CURSE DE MELCI IN 2 - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

CURSE DE MELCI IN 2

Curse de Melci in 2 este unul dintre jocurile noastre foarte noi pe care ti le-am pregatit in asa fel incat tu sa reusesti sa treci peste oricare dintre problemele de care o sa dai in calea ta pentru ca doar asa vei fi in starea de a rezolva fiecare dintre problemele urmatoare cu bine. EI bine, de data aceasta o sa trebuiasca sa te ocupi de aceasta cursa de melci in doi si sa faci tot posibilul pentru a fi pe primul loc tot timpul. Pregateste-te sa te ocupi de cei doi melci pe care o sa ii ai in grija, dupa care sa ii pui intr-o anumita cursa. Fi foarte atent pentru ca o sa trebuiasca sa te distrezi foarte bine astfel incat sa treci peste toate aceste curse de melci de indata ce ai inceput. Nu uita ca o sa trebuiasca sa te distrezi cum vei putea tu cel mai bine si sa fi tot timpul printre cei mai buni in acest domeniu. O sa trebuiasca sa participi alaturi de acesti melci foarte tari pentru care o sa iti dai silinta astfel incat sa ii ajuti sa castige. Va trebui sa apesi constant pe tastele selectate si sa dai tot posibilul pentru a fi mereu pe primul loc.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tastele W A S D

Cuvinte cheie: jocuri cu melci, jocuri curse, jocuri cu animale in doi, jocuri in 2 persoane 2015, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 playeri, jocuri in 2 persoane,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Curse de Melci in 2

Tocmai ai jucat Curse de Melci in 2 online, acest joc a fost adaugat pe data de 13.05.2015 si este al 8336-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 3902 de ori. Speram ca jocul cu Curse de Melci in 2 a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.