ALEARGA CU ROBOTUL - JOCURI FRIV

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

ALEARGA CU ROBOTUL

Alearga cu Robotul este unul dintre jocurile noastre pe care ti le-am pregatit in asa fel incat tu sa reusesti sa iti indeplinesti fiecare dintre cerintele urmatoare si sa nu dai gres. O sa trebuiasca sa ai in calea ta un robot super tare care abia asteapta sa il ajuti in aceste situatii peste care o sa dai in calea ta si sa faci tot posibilul pentru a fi pe primul loc. Incearca sa ne arati cea mai buna modalitate pe care cineva ca si tine va putea sa alerge alaturi de acest robot si sa nu cumva sa piarda vreodata. O sa trebuiasca sa te folosesti de sageti in asa fel incat sa poti sa alergi cat mai repede si mai bine fara sa intri in vreo problema. Nu uita ca tu va trebui sa faci tot ceea ce vei putea astfel incat sa reusesti sa te ocupi de robotul nostru cat mai repede. Va trebui sa eviti orice obstacol si sa sari peste el, sau chiar sa intri pe sub el fara sa dai gres. Incearca sa ne arati tot ce vei putea tu face cel mai mult si mai bine fara sa dai gres vreodata. Asigura-te ca ai reusit sa faci asta si sa nu cumva sa pierzi.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu roboti, jocuri de alergat, jocuri friv 2015, jocuri de indemanare,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Alearga cu Robotul

Tocmai ai jucat Alearga cu Robotul online, acest joc a fost adaugat pe data de 12.05.2015 si este al 8327-lea joc din categoria de Jocuri Friv unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1696 de ori. Speram ca jocul cu Alearga cu Robotul a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.