REPARA MOTOCICLETA - JOCURI CU MOTOCICLETE

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

REPARA MOTOCICLETA

Repara Motocicleta este unul dintre jocurile noastre cele mai tari si mai interesante pe care noi ne-am gandit ca vei fi in stare sa le pregatesti in asa fel incat sa fi mereu pe primul loc si sa te asiguri ca atunci cand o sa ai nevoie de ceva, vei fi in stare sa treci peste toate obstacolele de care te vei lovi. Ei bine, de data aceasta tu va trebui sa iti iei motocicleta cea veche si sa incepi sa o repari pentru ca iti doresti sa mergi din nou la plimbare cu ea dar nu este posibil pentru ca aceasta este foarte avariata. Pentru inceput tu va trebui sa o cureti bine si sa ii iei toate mizeriile de pe ea pentru a putea incepe etapa urmatoare si anume reparatul. Va trebui sa te folosesti doar de mouse in asa fel incat sa poti sa iei fiecare dintre piesele stricate si sa le inlocuiesti cu altele noi pentru ca doar asa vei reusi sa avansezi tot mai departe ca sa fi tot timpul pe primul loc. Treci de toate situatiile in care te afli si nu uita sa ne acorzi si un like.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri de reparat, jocuri cu motociclete 2015, jocuri curse, jocuri cu motoare, jocuri cu intreceri, jocuri cu vehicule,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Repara Motocicleta

Tocmai ai jucat Repara Motocicleta online, acest joc a fost adaugat pe data de 24.07.2015 si este al 8276-lea joc din categoria de Jocuri cu Motociclete unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 3117980 de ori. Speram ca jocul cu Repara Motocicleta a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.