PARCARI CU MASINA DE POLITIE - JOCURI CU MASINI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

PARCARI CU MASINA DE POLITIE

Parcari cu Masina de Politie este unul dintre jocurile noastre foarte interesante pe care ti le-am pregatit in asa fel incat tu sa reusesti sa treci de toate provocarile pe care le vei avea in calea noastra pentru a fi sigur ca nu vei da gres niciodata orice s-ar intampla. Ei bine, de data aceasta tu va trebui sa fi foarte atent la orice detaliu pe care il vei primi in calea ta pentru ca numai asa o sa mearga treburile cu atentie. Fi foarte atent la toate problemele pe care le vei intalni in fata ta si fa tot posibilul pentru a parca aceasta masina de politie. Vei primi indicatii cu privire la modul in care tu va trebui sa iti parchezi sau locul in care va trebui sa te duci, iar tu va trebui sa il asculti cu mare atentie. Aceste masini vor fi destul de performante si te vor lasa masca daca nu vei fi destul de atent. Pregatete-te sa fi foarte atent la toate detaliile si parcheaza aceasta masina cum stii tu cel mai bine.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu parcari, jocuri cu politisti, jocuri cu masini 2015, jocuri cu vehicule, jocuri curse, jocuri intreceri, jocuri de condus,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Parcari cu Masina de Politie

Tocmai ai jucat Parcari cu Masina de Politie online, acest joc a fost adaugat pe data de 20.04.2015 si este al 8105-lea joc din categoria de Jocuri cu Masini unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 959 de ori. Speram ca jocul cu Parcari cu Masina de Politie a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.