PARCARI LA STATIA DE POLITIE - JOCURI CU MASINI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

PARCARI LA STATIA DE POLITIE

Parcari la Statia de Politie este unul dintre cele mai tari si mai frumoase jocuri pe care noi ti le-am pregatit pentru ca tu sa il poti juca la noi pe site, unde suntem siguri ca niciodata nu o sa dai gres orice ti s-ar intampla. Va trebui, pentru inceput sa iti iei masina si sa o duci unde consideri tu ca este cel mai bine, pentru a putea sa ajungi intr-un final la locul de parcare. Pentru a ajunge acolo nu va trebui decat sa urmaresti fiecare dintre sagetile respective si sa nu te pripesti pentru ca s-ar putea sa iti avariezi masina si atunci o sa o iei de la capat. Va trebui sa te folosesti doar de sageti in asa fel incat sa iti gestionezi masina cum consideri tu ca o sa iasa cel mai bine. Pregateste-te sa devii unul dintre acele persoane care este sigura pe el atunci cand se va deplasa intr-o cursa si sa nu perzi nimic cand vei merge foarte tare. Fi foarte atent pentru ca masinile de politie nu trebuiesc avariate.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri de parcat, jocuri cu masini de politie, jocuri cu masini 2015, jocuri cu vehicule, jocuri curse, jocuri intreceri, jocuri de condus,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Parcari la Statia de Politie

Tocmai ai jucat Parcari la Statia de Politie online, acest joc a fost adaugat pe data de 15.04.2015 si este al 8059-lea joc din categoria de Jocuri cu Masini unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 852 de ori. Speram ca jocul cu Parcari la Statia de Politie a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.