RANI LA PICIOR - JOCURI CU OPERATII

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

RANI LA PICIOR

Rani la Picior este unul dintre jocurile noastre cele mai tari si mai interesante pe care noi ne-am hotarat sa ti le pregatim astfel incat tu sa fi pregatit sa le treci in parte pe fiecare dintre ele fara niciun fel de stres. O sa trebuiasca sa fi atent pentru ca piciorul la care tu va trebui sa lucrezi o sa fie foarte tare lovit si patruns deci va trebui sa ai mare grija. O sa trebuiasca sa incepi prin a extrage acele bucati de lemn din picior precum si un ac foarte bine patruns. Dupa ce ai facut asta o sa trebuiasca sa dezinfectezi rana dupa care sa incepi sa scoti toate acele cheaguri de sange care se afla bine infipte acolo. Va trebui sa folosesti o injectie cu care le vei lua si le vei scoate afara cu bine. Nu uita ca tu o sa trebuiasca sa te si joci anumite jocuri cu mingea astfel incat sa reusesti sa obtii 50 de monede pentru a putea sa beneficiezi de pila magica cu care vei putea sa faci acel picior foarte fin.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu rani, jocuri cu picioare, jocuri cu doctori, jocuri cu spitale, jocuri cu operatii,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Rani la Picior

Tocmai ai jucat Rani la Picior online, acest joc a fost adaugat pe data de 04.04.2015 si este al 7972-lea joc din categoria de Jocuri cu Operatii unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1309 de ori. Speram ca jocul cu Rani la Picior a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.