CRISTALELE EGIPTULUI - JOCURI CU DIAMANTE

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

CRISTALELE EGIPTULUI

Cristalele egiptului este un nou joc adaugat pe site-ul nostru care te va duce in inima egiptului oferindu-ti cea mai mare gama de cristale specifice acelui loc, iar tu va trebui sa le spargi adunand cat mai multe puncte si de asemenea va trebui sa treci cu bine de toate misiunile care te asteapta. Incearca sa combini toate aceste cristale colorate in forma de inimioara, de flori, de faraoni, de fantome, de stafii si mumii pe care va trebui sa le pozitionezi alaturi de celelalte cristale si diamante in aceasi linie cu singura conditie ca acestea sa fie de aceasi culoare si forma. Cuburile, inimile rosii, treflele sau cercurile cu safire si rubine vor trebui schimbate din pozitiile pe care le au astfel incat sa reusesti sa obtii punctajul maxim in fiecare nivel de dificultate si in cele din urma sa castigi din ce in ce mai multe nivele de dificultate ale noului joc. Acorda-ne un like dupa ce ai terminat de jucat.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu egipt, jocuri egipt, jocuri cu cuburi, jocuri cu cuburi de logica, jocuri cu cuburi logice, jocuri cu cuburi colorate, jocuri cu cristale, jocuri cu cristale colorate, jocuri cu cristale noi, jocuri cu diamante gratis, jocuri cu diamante logice, jocuri cu diamante si cristale, jocuri diamante si rubine, jocuri diamante noi, jocuri cu diamante 2013, jocuri cu diamante pentru copii, jocuri cu cristale, jocuri cu cristale si diamante, jocuri cu cristale gratis, jocuri cu cristale colorate, jocuri cu rubine, jocuri cu safire,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Cristalele egiptului

Tocmai ai jucat Cristalele egiptului online, acest joc a fost adaugat pe data de 25.08.2013 si este al 790-lea joc din categoria de Jocuri cu Diamante unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 7793 de ori. Speram ca jocul cu Cristalele egiptului a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.