PHINEAS SI FERB PUZZLE 2 - JOCURI CU PHINEAS SI FERB

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

PHINEAS SI FERB PUZZLE 2

Iti prezentam acum ce-a de-a doua parte a jocului puzzle alaturi de eroii tai preferati Phineas si Ferb care vor fi foarte nerabdatori sa ii ajuti sa isi termine de format imaginea intr-un timp cat mai scurt adunand astfel cat mai multe puncte pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori. Acest nou joc de puzzle cu Phineas si Ferb este cu un nivel sau doua mai greu decat cel anterior deoarece nu vei avea o fotografie pe fundal, ci vei avea fotografia in stanga sus dupa care sa te orientezi si toate piesele sunt amestecate ceea ce necesita putin timp de gandire ca tu sa iti dai seama cum trebuie aranjate. Desi jocul este putin mai greu asta nu trbeuie sa te sperie deoarece odata ce vei aranja primele 3- 4 piese totul ti se va parea foarte usor. Daca faci asa cum ai vazut in intructiuni atunci cu siguranta o sa castigi.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri puzzle, jocuri fineas si ferb puzzle, jocuri phineas si ferb puzzle, phineas si ferb puzzle 2, jocuri noi, jocuri online, puzzle, jocuri cu personaje la puzzle, phineas and ferb poveste reala, jocuri cu phineas si ferb in 2d, jocuri cu phineas si ferb 2013, jocuri cu phineas si ferb disney channel, jocuri cu phineas si ferb jetix, jocuri cu phineas si ferb in a doua dimensiune, jocuri cu phineas si ferb 3d, jocuri cu phineas si ferb noi, jocuri cu phineas si ferb in romana, jocuri disney channel, jocuri jetix,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Phineas si Ferb puzzle 2

Tocmai ai jucat Phineas si Ferb puzzle 2 online, acest joc a fost adaugat pe data de 23.08.2013 si este al 774-lea joc din categoria de Jocuri cu Phineas si Ferb unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2434 de ori. Speram ca jocul cu Phineas si Ferb puzzle 2 a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.