CURATA FRIGIDERUL MURDAR - JOCURI FRIV

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

CURATA FRIGIDERUL MURDAR

Curata Frigiderul Murdar este un joc destul de interesant care suntem siguri ca o sa iti faca placere sa il incerci la noi pe site, unde suntem siguri ca tot ce vei avea de facut in calea ta o sa fie spre binele tau tot timpul si niciodata nu o sa pierzi nimic orice s-ar intampla. Ei bine, de data aceasta va trebui sa te ocupi de acest super frigider pe care o sa il ai in fata ta, de unde suntem siguri ca niciodata nu o sa pierzi niciun aliment si ca le vei arunca pe toate cele stricate la gunoi. Va trebui sa fi foarte atent pentru ca daca nu o vei face o sa pierzi puncte. De fiecare data cand vei face ceva gresit o sa pierzi chiar cate 5 puncte de unde ti se va scadea din punctajul tau final. Va trebui sa eviti astfel de evenimente neplacute ci din contra tu sa faci toate cum trebuie. Vei avea un cos de gunoi la dispozitie unde vei arunca toate acelea care nu iti plac. Pregateste-te sa fi foarte atent la detaliile urmatoare cu care o sa te confrunti de unde suntem siguri ca nu vei pierde niciodata, ci din contra o sa avansezi cu bine mai departe.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu frigidere, jocuri de curatat, jocuri cu alimente, jocuri cu mancare stricata, jocuri friv 2015,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Curata Frigiderul Murdar

Tocmai ai jucat Curata Frigiderul Murdar online, acest joc a fost adaugat pe data de 06.03.2015 si este al 7687-lea joc din categoria de Jocuri Friv unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1349 de ori. Speram ca jocul cu Curata Frigiderul Murdar a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.