DESIGN PENTRU RULOTE - JOCURI FRIV

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DESIGN PENTRU RULOTE

Design pentru Rulote este unul dintre acele jocuri pe care tu va trebui sa il iei cat mai in serios si sa te asiguri mereu ca vei reusi sa treci de toate problemele cu care te vei confrunta pe parcurs cu brio si vei respecta indicatiile si cerintele pe care ti le vom cere mereu. Ei bine, de data aceasta in noul nostru joc tot ce o sa trebuiasca ca tu sa faci este sa te uiti cu mare atentie la aceasta rulota si sa faci tot posibilul pentru a o decora cat mai frumos si mai bine si sa fi foarte atent la rulota ta personala. Pentru inceput va trebui sa o decorezi in interior unde vei putea sa o dotezi cu tot felul de obiecte super tari pe care le vei avea in fata ta tot timpul. Incearca sa fi cel mai bun in acest domeniu si sa iti asumi meritele pe care vei putea sa le primesti la final. Incearca sa iei orice obiect pe care il vei dori cu ajutorul mouse-ului de unde iti vei exeucta orice miscare in acest joc si de unde toate lucrurile vor fi posibile. Incearca sa te descurci de minune si nu uita sa ne acorzi si un like daca ti-a placut.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu rulote, jocuri cu design, jocuri cu decoratii, jocuri friv 2015,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Design pentru Rulote

Tocmai ai jucat Design pentru Rulote online, acest joc a fost adaugat pe data de 04.03.2015 si este al 7666-lea joc din categoria de Jocuri Friv unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 981 de ori. Speram ca jocul cu Design pentru Rulote a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.