PHINEAS SI FERB GASESTE DIFERENTELE - JOCURI CU PHINEAS SI FERB

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

PHINEAS SI FERB GASESTE DIFERENTELE

Phineas si Ferb gaseste diferentele este un joc de gandire foarte complex care iti va pune in miscare spiritul vizual pentru a observa si gasi toate diferentele care se vor afla in cele doua imagini cu eroii vostri preferati. Vei avea diferite imagini din toate aventurile lui Phineas si Ferb, deci nu vor lipsi constructile lor grandioase, prietenii lor, dar si Perry ornitorincul si Doctorul Doofersmith. De fiecare data cand gasesti o diferenta primesti un punct. Daca dai la itnampalre pe imagine vei pierde puncte, deci nu te grabii si fi atent. Jocul este contracronometru, deci daca nu reusesti sa gasesti toate diferentele la timp, vei avansa la urmatorul nivel dar nu vei lua punctajul maxim la acel nivel. Joaca acest joc cu incredere, castiga si acorda-ne un like.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu phineas si ferb cauta diferentele, jocuri cu diferenta, jocuri gaseste diferentele, jocuri disney, jocuri gaseste diferente, phineas and ferb poveste reala, jocuri cu phineas si ferb in 2d, jocuri cu phineas si ferb 2013, jocuri cu phineas si ferb disney channel, jocuri cu phineas si ferb jetix, jocuri cu phineas si ferb in a doua dimensiune, jocuri cu phineas si ferb 3d, jocuri cu phineas si ferb noi, jocuri cu phineas si ferb in romana, jocuri disney channel, jocuri jetix,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Phineas si Ferb gaseste diferentele

Tocmai ai jucat Phineas si Ferb gaseste diferentele online, acest joc a fost adaugat pe data de 21.08.2013 si este al 751-lea joc din categoria de Jocuri cu Phineas si Ferb unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 4541 de ori. Speram ca jocul cu Phineas si Ferb gaseste diferentele a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.