STRUMFII GASESTE LITERELE ASCUNSE - JOCURI CU STRUMFI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

STRUMFII GASESTE LITERELE ASCUNSE

Strumfii gaseste literele ascunse este un joc foarte interesant in care tu va trebui sa iti folosesti toata indemanarea si precizia pentru a gasi toate literele pe care piticii albastri le-au pierdut si sa treci cu bine de toate misiunile care te asteapta in continuare. Obiectivul jocului este sa urmaresti cu atentie imaginile, in care sunt ascunse literele alfabetului si sa le gasesti pe toate. Desi pare o treaba usoara, nu trebuie sa subestimati dificultatea jocului si in niciun caz nu trebuie sa stati degeaba deoarece timpul trece. Literele sunt ascunse peste tot prin imagine si au doar putin schimbata nuanta culorii, facand astfel mult mai grea gasirea lor intr-un timp limitat. Acorda-ne un like daca ti-a facut placere sa joci noul joc adaugat pe site-ul nostru.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu obiecte ascunse, jocuri cu litere ascunse, jocuri smurfs hidden alphabets, jocuri cauta obiecte ascune, jocuri cauta literele ascunse, jocuri gaseste literele ascunse, jocuri gaseste obiectele ascunse, jocuri de indemanare, jocuri de indemanare cu strumfi, jocuri cu strumfii, jocuri cu strumfi noi, jocuri cu strumfi gratis, jocuri cu pitici, jocuri cu pitici si zane, jocuri cu pitici in 2, jocuri cu pitici voinici, jocuri cu pitici pentru copii, jocuri cu pitici de gradinarit,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Strumfii gaseste literele ascunse

Tocmai ai jucat Strumfii gaseste literele ascunse online, acest joc a fost adaugat pe data de 19.08.2013 si este al 733-lea joc din categoria de Jocuri cu Strumfi unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 4688 de ori. Speram ca jocul cu Strumfii gaseste literele ascunse a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.