SPONGEBOB LA DENTIST - JOCURI CU SPONGEBOB

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

SPONGEBOB LA DENTIST

Noul nostru joc pe care ti l-am pregatit la noi pe site unde il vei avea ca si protagonist pe eroul nostru spongebob caree va avea niste probleme despre care vei afla in cel mai scurt timp. Se pare ca el a mancat foarte multe dulciuri si acum are niste probleme la dinti, lucru pe care tu va trebui sa il remediezi. Vei incepe prin a-l aduce pe spongebob la clinica ta de stomatolotie, unde suntem siguri ca ii va placea. O sa trebuiasca sa ii faci o examinare generala dupa care sa incepi procedurile. Ii vei curata toate cariile pe care le vei putea, precum si vei incerca sa scoti tot felul de obiecte sau dulciuri care vor fi infipte acolo. Nu uita ca va trebui sa te folosesti doar de mouse de unde vei gestiona acest joc in totalitate, iar apoi vei putea sa ne acorzi si un like daca ti-a placut. O sa trebuiasca sa te folosesti de tot felul de tehnici noi si sa incerci sa nu cumva sa il lasi pe spongebob la greu atunci cand va trebui.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu dentisti, jocuri cu doctori, jocuri cu stomatologi, jocuri cu spongebob 2015, jocuri cu bureti de mare, jocuri cu patrick, jocuri in apa,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Spongebob la Dentist

Tocmai ai jucat Spongebob la Dentist online, acest joc a fost adaugat pe data de 23.01.2015 si este al 7261-lea joc din categoria de Jocuri cu Spongebob unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1095 de ori. Speram ca jocul cu Spongebob la Dentist a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.