INCEARCA DIN NOU - JOCURI FRIV

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

INCEARCA DIN NOU

Incearca din Nou este unul dintre cele mai noi si mai interesante jocuri pe care ti le-am pregatit la noi pe site in asa fel incat sa reusesti sa treci de oricare obstacol intr-un timp record cat mai departe fara sa dai vreodata gres. O sa trebuiasca sa te asiguri ca vei reusi sa te distrezi atunci cu avionul pe care il vei avea in felul in care iti va placea cel mai mult si sa te asiguri ca nu o sa pierzi vreo misiune vreodata. Tu o sa fi in stare sa te ridici cat mai in sus cu acest avion pe care o sa il ai in calea ta si sa te asiguri ca vei reusi sa castigi orice fel de misiune care iti va iesi in calea ta vreodata. Nu uita ca vei fi responsabil de aceste super aspecte care le vei gasi si sa incerci sa nu cumva sa pierzi vreuna dintre aceste misiuni. Te vei folosi de mouse in asa fel incat sa zbori pentru a colecta toate acele monede de aur si sa ajungi la baza ta apoi la sfarsit. Nu uita ca tu va trebui sa ne acorzi si un like daca ti-a placut.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu avioane, jocuri de zburat, jocuri cu incercari, jocuri friv 2015,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Incearca din Nou

Tocmai ai jucat Incearca din Nou online, acest joc a fost adaugat pe data de 11.01.2015 si este al 7127-lea joc din categoria de Jocuri Friv unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1330 de ori. Speram ca jocul cu Incearca din Nou a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.