DISTRUGE MULTIMEA DE WOOBIE - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DISTRUGE MULTIMEA DE WOOBIE

Distruge Multimea de Woobie este unul dintre aceste jocuri foarte tari si foarte interesante pe care ti le-am pregatit pentru a putea fi jucate la noi pe site, in asa fel incat sa trecem de toate obiectele necesare care sa te duca la capat foarte repede. Nu uita ca tot ce vei avea tu de facut este sa iti cauti un prieten de joaca foarte repede si sa poti incepe noul nostru joculet in doi care o sa te surprinda intr-un mod placut. Tu va trebui sa faci din toti acei Woobie sa fie toti distrusi cat mai repede. Vei avea in calea ta un joc despartit in doua care se va baza pe numarul de puncte pe care il va face fiecare dintre voi intr-un timp cat mai scurt. O sa trebuiasca sa concurati unul cu celalat in functie de cate puncte veti avea asa se va stabili castigatorul. Va trebui sa potrivesti cel putin 4 dintre acei woobie si sa faci orice in asa fel incat sa ramai fara ei pana la final. Va trebui sa respecti toate instructiunile, iar daca o vei face cum trebuie vei primi si niste puncte bonus.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tastele W A S D

Cuvinte cheie: jocuri cu woobie, jocuri cu monstruleti mici, jocuri de potrivit, jocuri in 2 persoane 2015, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 playeri, jocuri in 2 persoane,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Distruge Multimea de Woobie

Tocmai ai jucat Distruge Multimea de Woobie online, acest joc a fost adaugat pe data de 10.01.2015 si este al 7108-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2718 de ori. Speram ca jocul cu Distruge Multimea de Woobie a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.