MOSNTRII DE ZAPADA IN DOI - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

MOSNTRII DE ZAPADA IN DOI

Mosntrii de Zapada in Doi este unul dintre cele mai tari si mai interesante jocuri pe care ti le-am pregatit in asa fel incat sa ne distram cat mai repede si mai bine aici, pentru ca doar asa vei putea sa castigi oricare dintre misiunile urmatoare. Ei bine, de data aceasta va trebui sa te ocupi de doi monstri de zapada pe care va trebui sa ii controlezi din doua parti. Pentru a te juca noul nostru joc va trebui sa fiti chiar doua persoane si va trebui sa va ajutati reciproc. Unul dintre voi va controla monstrul cel mai mare si celalalt pe cel micut. Cel micut nu poate sa sara, dar cu ajutorul celui mare poate fi aruncat in locuri mai inalte. Va trebui sa tot mergeti sa va deplasati si sa reusiti sa ajungeti la final. Pentru a reusi sa castigati va trebui sa va deplasati cat mai repede si mai bine intr-un mod foarte precis. Tu o sa trebuiasca sa te deplasezi alaturi de acesti monstrii foarte tari si exacti alaturi de care nu vei putea decat sa inveti cum este cu adevarat o munca de echipa si cum vei putea fi castigatorul.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tastele W A S D

Cuvinte cheie: jocuri cu monstrii, jocuri cu monstrii in doi, jocuri in 2 persoane 2015, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 playeri, jocuri in 2 persoane,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Mosntrii de Zapada in Doi

Tocmai ai jucat Mosntrii de Zapada in Doi online, acest joc a fost adaugat pe data de 09.01.2015 si este al 7095-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 4881 de ori. Speram ca jocul cu Mosntrii de Zapada in Doi a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.