CAMIOANE IN DOI - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

CAMIOANE IN DOI

Camioane in Doi este unul dintre jocurile noastre pe care tu va trebui sa le incerci cat mai repede posibil si sa iti executi fiecare dintre miscarile pe care le vei avea intr-un mod in care nimeni alticineva nu a mai reusit pana acum. Ei bine, de data aceasta va trebui sa te folosesti de fiecare dintre aceste camioane si sa treci cu bine de toate provocarile pe care o sa le ai in calea ta. Ei bine, fi foarte sigur ca atunci cand ai inceput cursa totul va deveni foarte tare. Vei putea sa iti iei un prieten si sa va jucati acest joc in doi, de unde sa treceti cu bine de toate miscarile si provocaril cu care va veti confrunta in calea voastra. Va trebui sa iti controlezi camionul cat mai repede si cat mai bine si sa faci tot posibilul incat sa nu ii lasi pe ceilalti sa te depaseasca. Treci cu bine de toate aceste indicatii pe care le vei avea in calea ta si treci mai departe foarte repede.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tastele W A S D

Cuvinte cheie: jocuri cu camioane de cursa, jocuri cu trailere, jocuri in 2 persoane 2015, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 playeri, jocuri in 2 persoane,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Camioane in Doi

Tocmai ai jucat Camioane in Doi online, acest joc a fost adaugat pe data de 08.01.2015 si este al 7078-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 10045 de ori. Speram ca jocul cu Camioane in Doi a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.