XENOCRATUL IN 2 - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

XENOCRATUL IN 2

Xenocratul in 2 este unul dintre cele mai tari jocuri de gen vechi pe care nu ai mai avut ocazia sa le incerci la noi pe site pana acum. Ei bine, de data aceasta suntem siguri ca esti pus la curent cu jocurile foarte vechi cu bile numite Dxball pe care le jucai pe windows 98, cu cea mai mare placere si nu te mai puteai desparti de ele. Ei bine, de data aceasta ti-am pregatit un nou joc pe site-ul nostru numit Xenocratul in care tu va trebui sa te folosesti de un fel de platforma si sa trimiti o bila cat mai sus pentru a reusi sa distrugi toate acele blocuri care trebuiesc sa fie disparute in cel mai scurt timp. VA trebui sa te joci acest joc in doi si sa te distrezi alaturi de fratele tau sau chiar si de un prieten foarte bun. Odata ce ai inceput sa te joci nu iti vei da seama ce greu o sa treaca timpul, dar suntem siguri ca te vei descurca cat mai bine odata ce ai inceput. Fi sigur ca orice misiune va fi dusa cu bine si fi atent pentru ca fiecare bloc distrus iti vor aduce puncte mai multe sau diferite.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri arkanioid, jocuri cu bile, jocuri cu blocuri, jocuri in 2 persoane 2015, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 playeri, jocuri in 2 persoane,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Xenocratul in 2

Tocmai ai jucat Xenocratul in 2 online, acest joc a fost adaugat pe data de 08.01.2015 si este al 7077-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 3294 de ori. Speram ca jocul cu Xenocratul in 2 a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.