FRATII ZOMBIE - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

FRATII ZOMBIE

Fratii Zombie este unul dintre jocurile noastre foarte tari si foarte interesante pe care ti le-am pregatit pentru a putea fi jucate la noi pe site, unde suntem siguri ca mereu vei fi in stare sa iti indeplinesti toate cerintele pe care le-ai primit in calea ta in asa fel incat sa reusesti sa treci de aceste probleme intr-un timp record. Se pare ca ii vei intalni pe cei doi frati zombie care au o cultivatie de ciuperci pe care o adora. Unul dintre ei era responsabil sa aiba grija de ele, cand s-a trezit ca toate au fugit de acolo. Tu va trebui sa il ajuti sa faca tot ceea ce vor putea pentru a reusi sa le gaseasca pe fiecare dintre ele si sa castige. Nu uita ca acesti frati zombie sunt foarte apropiati de aceea jocul va trebui sa fie jucat in doi in asa fel incat unul sa mearga intr-o parte dupa ciuperci, iar celalalt sa o ia in cealalta parte. Va trebui sa le culegi pe toate si apoi sa avansezi in nivelurile superioare. Nu uita sa ne acorzi si un like daca ti-a placut jocul nostru.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri de aventura cu zombie, jocuri cu zombie, jocuri cu ciuperci, jocuri de colectat, jocuri in doi 2015,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Fratii Zombie

Tocmai ai jucat Fratii Zombie online, acest joc a fost adaugat pe data de 07.01.2015 si este al 7063-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 5601 de ori. Speram ca jocul cu Fratii Zombie a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.