ICARLY SI SPECTACOLUL CU PAPUSI - JOCURI CU ICARLY

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

ICARLY SI SPECTACOLUL CU PAPUSI

ICarly si Spectacolul cu Papusi este un joc super pe care tu va trebui sa il incerci sa il treci cat mai repede la noi pe site, unde suntem siguri ca vei reusi sa iti indeplinesti toate aspectele noi cu care te vei confrunta pentru ca numai asa vei fi tot timpul pregatit de cele mai noi aspecte. Va trebui sa o ajuti pe ICarly sa faca tot ceea ce va putea pentru a fi sigura ca nu o sa intampine niciun fel de problema atunci cand va participa la acest spectacol de papusi. Spencer a venit cu ideea de acest spectacol, si chiar daca de multe ori cauzeaza probleme, ICarly a fost de acord cu el sa il organizeze. Tu va trebui sa te uiti cu atentie la toate notele care vor veni spre tine si sa le prinzi in asa fel incat sa reusesti sa faci toate acele papusi sa danseze. Nu uita ca va trebui sa fi foarte atent pentru ca papusile necesita foarte multa indemanare pentru a fi sigura ca va reusi sa danseze intr-un mod cat mai dragut. Asigura-te ca nu vei da niciodata gres, iar apoi acorda-ne si un like daca ti-a placut.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu papusi, jocuri cu teatru, jocuri cu icarly 2015, jocuri cu icarly cu shay, jocuri cu spencer, jocuri cu frati,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. tori vega a spus:

Data: 27.06.2015

i love this Icarly

Informatii despre jocul ICarly si Spectacolul cu Papusi

Tocmai ai jucat ICarly si Spectacolul cu Papusi online, acest joc a fost adaugat pe data de 06.01.2015 si este al 7050-lea joc din categoria de Jocuri cu ICarly unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1418 de ori. Speram ca jocul cu ICarly si Spectacolul cu Papusi a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.