BAIATUL FOC SI FATA APA 2 - FOC SI APA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

BAIATUL FOC SI FATA APA 2

Daca vi-au placut toate jocurile din categoria cu Foc si Apa atunci cu siguranta o sa va placa si acest nou joc numit Baiatul Foc si Fata Apa 2, unde actiunea de data aceasta are loc intr-un templu sacru si foarte periculos. Suntem siguri ca tu vei trece cu usurinta, alaturi de prietenii, fratele sau surora ta reusind sa acumulezi un punctaj cat mai ridicat adunand si culegand diamantele de pe toate nivelele de dificultate din noul joc. Pentru fiecare mecanism pe care reusesti sa-l deschizi, pentru fiecare diamant pe care reusesti sa-l recuperezi indiferent ca este vorba despre baiatul sau fata pe care o controlezi vei fi recompensat cu multe puncte bonus care speram ca te vor ajuta foarte mult in viitor. Daca ti-a facut placere sa joci acest joc atunci acordati-ne un like.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu baiatul foc si fata apa, jocuri cu baiatul foc si fata apa 2, jocuri cu baiatul foc si fata apa 3, jocuri cu baiatul foc si fata apa 4, jocuri cu baiatul foc si fata apa 5, jocuri cu baiatul foc si fata apa 6, jocuri cu baiatul foc si fata apa 7, jocuri cu baiatul foc si fata apa templul oglinzilor, jocuri cu baiatul foc si fata apa templul lumini, jocuri cu baiatul foc si fata apa templul de gheata, jocuri cu baiatul foc si fata apa templul de cristale, jocuri fireboy and watergirl, jocuri fireboy and watergirl ice temple, jocuri fireboy and watergirl 1, jocuri fireboy and watergirl 2, jocuri fireboy and watergirl 3, jocuri fireboy and watergirl 4, jocuri fireboy and watergirl 5, jocuri fireboy and watergirl 6, jocuri fireboy and watergirl 7, jocuri de aventura in 2, jocuri cu diamante in 2,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. marinela a spus:

Data: 19.07.2015

apa si focul este un joc foarte distractiv

2. leti nicoleta a spus:

Data: 11.04.2014

imi place foc si apa

3. mariam a spus:

Data: 04.04.2014

Itis nice

4. foc si apa a spus:

Data: 09.03.2014

Ador acest joc imi place mult, felicitari celui care l-a creeat este un adevarat talent .

5. hgy a spus:

Data: 04.03.2014

bun

6. BIANCA a spus:

Data: 01.02.2014

FOARTE FRUMOS JOCUL

7. BIANCA a spus:

Data: 01.02.2014

FOARTE FRUMOS STIU TOTE JOCURILE CU FOC SI APA ,DATA 31.01.2014

8. dumitru melania a spus:

Data: 01.12.2013

este un joc foarte prost de 1 an

Informatii despre jocul Baiatul Foc si Fata Apa 2

Tocmai ai jucat Baiatul Foc si Fata Apa 2 online, acest joc a fost adaugat pe data de 15.08.2013 si este al 700-lea joc din categoria de Foc si Apa unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 46041 de ori. Speram ca jocul cu Baiatul Foc si Fata Apa 2 a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.