BAIATUL FOC SI FATA APA 5 - FOC SI APA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

BAIATUL FOC SI FATA APA 5

Daca iti place aventura atunci cu sigurata o sa iti placa si noua misiune pe care cei doi frati Baiatul Foc si Fata Apa va trebui sa o parcurga cu ajutorul tau. Acum ei sunt blocati in lumea de gheata, iar pe urma vor ajunge in lumea de foc, unde tu pe rand va trebui sa ii ghidezi in cele mai bune locuri folosind cele mai plauzibile solutii. Incearca sa treci cu bine prin templu precum si palatul de gheata si incearca sa nu iti irosesti toate vietile pe care le ai, demonstrandu-ne tuturor cat de priceput esti la munca pe care o ai, si in acest fel ajungand cat mai repede in topul clasamentului jucatorilor. Joaca cu incredere, aduna cat mai multe puncte si castiga, iar apoi acorda-ne un like.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu baiatul foc si fata apa, jocuri cu baiatul foc si fata apa 2, jocuri cu baiatul foc si fata apa 3, jocuri cu baiatul foc si fata apa 4, jocuri cu baiatul foc si fata apa 5, jocuri cu baiatul foc si fata apa 6, jocuri cu baiatul foc si fata apa 7, jocuri cu baiatul foc si fata apa templul oglinzilor, jocuri cu baiatul foc si fata apa templul lumini, jocuri cu baiatul foc si fata apa templul de gheata, jocuri cu baiatul foc si fata apa templul de cristale, jocuri fireboy and watergirl, jocuri fireboy and watergirl ice temple, jocuri fireboy and watergirl 1, jocuri fireboy and watergirl 2, jocuri fireboy and watergirl 3, jocuri fireboy and watergirl 4, jocuri fireboy and watergirl 5, jocuri fireboy and watergirl 6, jocuri fireboy and watergirl 7, jocuri de aventura in 2, jocuri cu diamante in 2,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=
Buldozer Mania
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. cati a spus:

Data: 15.08.2013

jocul acesta este foarte distractiv pentru ca este de logica

Informatii despre jocul Baiatul Foc si Fata Apa 5

Tocmai ai jucat Baiatul Foc si Fata Apa 5 online, acest joc a fost adaugat pe data de 14.08.2013 si este al 695-lea joc din categoria de Foc si Apa unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 21858 de ori. Speram ca jocul cu Baiatul Foc si Fata Apa 5 a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.