BAIATUL FOC SI FATA APA 6 - FOC SI APA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

BAIATUL FOC SI FATA APA 6

Iti prezentam cel mai nou joc de aventura cu cele doua personaje indragite de voi Baiatul Foc si Fata Apa care sunt nerabdatori sa ii conduci in cea mai palpitanta si periculoasa aventura din cate au existat. Va trebui sa mergi prima data prin taramul de gheata dupa care in cel de foc pentru a aduna cat mai multe puncte si a castiga. Acest joc se poate juca in 2 sau totodata il poti juca de unul singur, insa atunci va trebui sa sti ca ai nevoie de dexteritate mult mai mare, sa fi mai priceput in tot ceea ce inseamna aceste misiuni alaturi de cei doi frati priceputi. Unul accepta apa, iar celelalt focul, motiv pentru care va trebui sa sti exact care dintre ei este prieten cu focul sau cu apa. Dupa ce ati terminat de jucat va invitam sa ne acordati un like daca vi-a placut.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu baiatul foc si fata apa, jocuri cu baiatul foc si fata apa 2, jocuri cu baiatul foc si fata apa 3, jocuri cu baiatul foc si fata apa 4, jocuri cu baiatul foc si fata apa 5, jocuri cu baiatul foc si fata apa 6, jocuri cu baiatul foc si fata apa 7, jocuri cu baiatul foc si fata apa templul oglinzilor, jocuri cu baiatul foc si fata apa templul lumini, jocuri cu baiatul foc si fata apa templul de gheata, jocuri cu baiatul foc si fata apa templul de cristale, jocuri fireboy and watergirl, jocuri fireboy and watergirl ice temple, jocuri fireboy and watergirl 1, jocuri fireboy and watergirl 2, jocuri fireboy and watergirl 3, jocuri fireboy and watergirl 4, jocuri fireboy and watergirl 5, jocuri fireboy and watergirl 6, jocuri fireboy and watergirl 7, jocuri de aventura in 2, jocuri cu diamante in 2,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. silvia si armina a spus:

Data: 18.03.2015

este tare jocul dar am ajuns la nivelul 1003 si nustiu cum se face

2. liliana a spus:

Data: 19.02.2015

cum se trece de nivelul 20

3. claudiu a spus:

Data: 08.04.2014

cum este nivelul 40

4. anreea a spus:

Data: 28.12.2013

cel mai tampit joc

5. andreea a spus:

Data: 26.12.2013

am ajuns la nivelul 12

6. laura a spus:

Data: 17.10.2013

e tare l-am castigat pe tot

7. cati a spus:

Data: 16.08.2013

imi place jocul

8. cati a spus:

Data: 15.08.2013

cum pot trece de nivelul 2

Informatii despre jocul Baiatul Foc si Fata Apa 6

Tocmai ai jucat Baiatul Foc si Fata Apa 6 online, acest joc a fost adaugat pe data de 14.08.2013 si este al 694-lea joc din categoria de Foc si Apa unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 33966 de ori. Speram ca jocul cu Baiatul Foc si Fata Apa 6 a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.