AVENTURA LUI ICARLY CU PRIETENII - JOCURI CU ICARLY

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

AVENTURA LUI ICARLY CU PRIETENII

Aventura lui ICarly cu Prietenii este un joc foarte nou si foarte interesant pe care odata ce l-ai inceput nu vei mai putea sa dai gres pana acum si sa te asiguri ca mereu vei fi in stare sa castigi cat mai multe dintre toate misinile noastre foarte importante. Nu uita ca va trebui sa o ajuti pe ICarly sa faca tot posibilul pentru a intra in niste aventuri exceptionale pentru ca numai asa o sa fi capabil sa castigi tot felul de probleme de care vei intalni in fata. Ajut-o pe ICarly sa isi indeplineasca tot felul de intentii si obstacole pe care o sa le aiba suntem siguri mai departe orice ar fi. Treci de toate obstacolele pe care o sa le ai in calea ta pentru ca numai asa o sa fi in stare sa avansezi mai departe. Nu uita ca ICarly are nevoie de tine mereu iar tu o sa fi pentru ea. O vei misca cu ajutorul sagetilor printre acele obstacole si vei culege toate obiectele care o sa le ai la indemana. Nu o lasa pe acea femeie malefica sa te prinda pentru ca atunci va trebui sa o iei de la capat.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu aventuri icarly, jocuri cu icarly 2015, jocuri cu icarly cu shay, jocuri cu spencer, jocuri cu frati,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Aventura lui ICarly cu Prietenii

Tocmai ai jucat Aventura lui ICarly cu Prietenii online, acest joc a fost adaugat pe data de 29.12.2014 si este al 6929-lea joc din categoria de Jocuri cu ICarly unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2013 de ori. Speram ca jocul cu Aventura lui ICarly cu Prietenii a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.