HOTII DE BANI - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

HOTII DE BANI

Hotii de Bani este unul dintre jocurile foarte importante pe care tu va trebui sa il incerci si sa il treci in totalitate pentru ca stim si noi cat de bine te pricepi in a manui banii si cum vei face toate problemele tale intr-un timp foarte scurt. Tot ce va trebui tu sa faci este sa ii cunosti pe un grup de detinuti care se pare ca au pierdut un fel de pariu la baschet in inchisoare si atunci ei trebuie sa mute niste bani in inschisoare fara sa fie prinsi. Tu va trebui sa te joci in doi acest joc si sa faci tot posibilul pentru a te asigura ca nimeni nu te va prinde vreodata. Va trebui sa iti faci din noul nostru joc un fel de misiune pe viata si pe moarte. Jocul nu se poate juca decat daca sunt doi jucatori odata si de aceea va trebui sa te distrezi cum poti tu de bine pentru a interactiona cu tot felul de obiecte din jur si sa nu cumva sa dai gres. Fi sigur pe tine, iar apoi nu uita ca o sa trebuiasca sa culegi toti banii dintr-un nivel pentru a reusi sa mergi mai departe cu punctaje record. De asemenea timpul este critic deci nu pierde vremea.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tastele W A S D

Cuvinte cheie: jocuri cu hoti, jocuri cu bani, jocuri cu detinuti, jocuri cu inchisori, jocuri in 2 persoane 2015, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 playeri, jocuri in 2 persoane,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. rares a spus:

Data: 01.09.2015

e bun

Informatii despre jocul Hotii de Bani

Tocmai ai jucat Hotii de Bani online, acest joc a fost adaugat pe data de 27.12.2014 si este al 6901-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 10284 de ori. Speram ca jocul cu Hotii de Bani a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.