SIRENA MULTIPLAYER - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

SIRENA MULTIPLAYER

Sirena Multiplayer este unul dintre jocurile noastre cele mai tari si mai interesante pe care ti le-am pregatit pentru a putea fi jucate la noi pe site unde tot ce va trebui tu sa faci este sa intri in lumea apelor asa cum nu a mai facut-o niciodata cineva. O sa trebuiasca sa fi mereu pe faza atunci cand va fi nevoie, iar apoi sa incerci sa treci mai departe de fiecare dintre detaliile urmatoare ca sa nu dai gres. Va trebui sa te ocupi de aceste sirene intr-un mod in care nu ai mai facut-o pana acum si va trebui sa le ajuti sa culeaga cat mai multe scoici precum si margele de mare. O sa trebuiasca sa te uiti cu atentie si la bara de oxigen pe care o sa o ai pentru ca daca nu vei mai avea prea mult o sa trebuiasca sa iesi repede la suprafata. Nu uita ca daca vezi undeva ceva gunoaie aruncate in apa, incearca sa le colectezi si pe acelea pentru ca doar asa vei fi in stare sa iti faci toate problemele pe care le vei avea intr-un mod cat mai practic si mai sigur. Nu uita ca va trebui sa tot explorezi pana ce vei putea colecta tot si numai apoi sa avansezi mai departe.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri in 2 jucatori, jocuri cu sirene in 2, jocuri cu pesti in 2, jocuri de fete in 2,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Sirena Multiplayer

Tocmai ai jucat Sirena Multiplayer online, acest joc a fost adaugat pe data de 26.12.2014 si este al 6879-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 6850 de ori. Speram ca jocul cu Sirena Multiplayer a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.