DRIFT CU MASINI - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DRIFT CU MASINI

Drift cu masini este un joc palpitant de actiune unde tu va trebui sa concurezi la cel mai tare turneu cu masini care a avut vreodata parte in acest joc si sa incerci sa treci cu bine de toate misiunile si nivele ce va asteapta in continuare. Va trebui sa concurezi alaturi de un prieten, impotriva caruia sa dai tot ce ai mai bun pentru a-l invinge si a-i arata cine este cu adevarat un rege al soselelor. Desi pare o treaba usoara nu subestima acest joc deoarece devine tot mai complicat si adversarii sunt tot mai priceputi ceea ce poate ingreuna situatia. Dupa ce ai terminat de jucat te invitam sa ne acordati un like alaturi de un comentariu cu o parere personala.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tastele W,A,S,D

Cuvinte cheie: jocuri cu masini, jocuri cu masini in doi, jocuri curse, jocuri curse online, jocuri cu intreceri, jocuri pe sosea, jocuri multiplayer drift, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 player, jocuri in 2 gratis, jocuri multiplayer, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 3d,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. marius a spus:

Data: 27.06.2015

cel mai tare joc

2. Gabriel a spus:

Data: 21.03.2015

cel mai tere joc

3. DIAMOND a spus:

Data: 17.05.2014

ESTE CEL MAI TAREE JOC

4. emi a spus:

Data: 05.02.2014

Infarsit un joc cu masini ma pot juca.

5. adryan a spus:

Data: 30.01.2014

fain jocul tare

Informatii despre jocul Drift cu masini

Tocmai ai jucat Drift cu masini online, acest joc a fost adaugat pe data de 13.08.2013 si este al 687-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 25785 de ori. Speram ca jocul cu Drift cu masini a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.