PUNE BERE IN PAHAR - JOCURI FRIV

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

PUNE BERE IN PAHAR

Pune bere in pahar este un joc destinat tuturor alcoolistilor si pasionatilor de bauturi alcoolice carora le place sa bea pana nu mai pot sta in picioare si ajung imediat sub masa. Tu va trebui sa torni cat mai incet si cu pricepere bere in pahar, pentru a dovedi tuturor ca esti un bautor profesionist si nu betiv de la coltul strazii. Berea pe care va trebui sa o puneti este una de prima calitate si anumei Heineken pe care nu ai voie sa o scapi pe jos si va trebui sa mergi la butoiul de bere si sa incerci sa-ti umplii paharul cu berea ce mai buna, cea mai fina intr-un timp record. La sfarsit vei primi un numar de stele in functie de cat de bine ati reusit sa umpleti paharul si daca nu ati varsat nimic din bere. Dupa ce ati temrminat de jucat va rugam sa ne acordati si un like.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri amuzante 2013, jocuri heineken, jocuri cu chelneri, jocuri cu barmani, jocuri cu pahare, jocuri de dexteritate, jocuri interesante, jocuri interesante 2013, jocuri de adulti, jocuri pentru adulti, jocuri de adulti 2013, jocuri pentru adulti 2013, jocuri cu oameni beti, jocuri cu oameni betivi, jocuri cu betivi, jocuri cu bere, jocuri cu beri, jocuri cu betivi pe strada, jocuri cu betivi la bar, jocuri cu bere si fete, jocuri cu bere 2013, jocuri cu bere 2, jocuri cu bere 3, jocuri cu bere 4, jocuri friv noi, jocuri friv 2013, jocuri friv 2014, jocuri friv gratis, jocuri friv 2, jocuri friv 5, jocuri friv 250, jocuri friv free,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. karlla cristina a spus:

Data: 28.12.2013

eu queria faze uma pagina pramim como eu faço obrigado bijs

2. karlla a spus:

Data: 28.12.2013

eu queria fazer uma pagina pramim de jogos

Informatii despre jocul Pune bere in pahar

Tocmai ai jucat Pune bere in pahar online, acest joc a fost adaugat pe data de 12.08.2013 si este al 680-lea joc din categoria de Jocuri Friv unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 9869 de ori. Speram ca jocul cu Pune bere in pahar a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.