RAZBUNAREA PINGUINILOR - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

RAZBUNAREA PINGUINILOR

Razbunarea pinguinilor este un joc care necesita mult curaj, incredere si pricepere in ceea ce consta controlarea unui cuplu de pinguini de catre doua persoane pentru a le ajuta sa treaca de toate misiunile si nivelel care ii asteapta. Totul era linistit la polul sud, iar pinguinii traiau fericiti pana cand acestia au fost invadati de nemilosii ursi polari, care i-au facut pe acestia sa plece de acolo. Acum o echipa formata din doi pinguini sunt pregatiti sa ii infrunte si sa ii determine pe acestia sa le dea totul inapoi. Daca te simti in stare sa faci acest lucru atunci te sfatuim sa nu eziti sa incerci noul joc adaugat pe site-ul nostru si te rugam sa i-l sugerezi si altor persoane. De asemenea te invitam sa ne acorzi un like daca ti-a facut placere sa il joci.

Cum pot juca?

Folositi sageitle si tastele W,A,S,D

Cuvinte cheie: jocuri cu pinguini, jocuri cu pinguini online, jocuri cu pinguini, jocuri la polul sud, jocuri de iarna, jocuri cu ursi polari, jocuri cu pinguini 3d, jocuri aventura, jocuri de indemanare, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 player, jocuri in 2 gratis, jocuri multiplayer, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 3d,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. gtfgf a spus:

Data: 05.02.2014

rgcsd

Informatii despre jocul Razbunarea pinguinilor

Tocmai ai jucat Razbunarea pinguinilor online, acest joc a fost adaugat pe data de 12.08.2013 si este al 676-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 16053 de ori. Speram ca jocul cu Razbunarea pinguinilor a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.