SALVAREA EXTRATESTRILOR - JOCURI CU POVESTEA JUCARIILOR

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

SALVAREA EXTRATESTRILOR

Salvarea Extratestrilor este un joc care suntem siguri ca o sa iti placa foarte mult, si anume unul pe care tu il vei juca intr-un mod in care nimeni nu a mai facut-o pana acu, deoarece tot ce va trebui tu sa faci este sa intri alaturi de Buzz intr-una dintre acele misiuni cum nu ai mai observat pana acum. Va trebui sa il ajuti pe Buzz sa il infranga pe temutul lui inamic si anume imparatul Zurg care i-a rapit pe acei extraterestrii. Nu uita ca pentru a face una ca si asta tot ce vei avea tu de facut este sa te misti foarte repede si sa nu cumva sa uiti sa ne acorzi si un like daca ti-a placut. Acorda-ne si un comentariu cu o parere personala despre noul nostru joc.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tasta Space

Cuvinte cheie: jocuri cu salvari, jocuri cu salvarea extraterestrilor, jocuri cu imparatul zurg, jocuri cu buzz si salvarea, jocuri cu povestea jucariilor, jocuri cu povestea jucariilor noi, jocuri cu povestea jucariilor 2015, jocuri cu povestea jucariilor online, jocuri cu povestea jucariilor pentru copii, jocuri cu povestea jucariilor distractive, jocuri cu toy story, jocuri toy story, jocuri toy story online, jocuri cu buzz, jocuri cu woody, jocuri cu jucarii, jucarii vii,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Salvarea Extratestrilor

Tocmai ai jucat Salvarea Extratestrilor online, acest joc a fost adaugat pe data de 10.12.2014 si este al 6650-lea joc din categoria de Jocuri cu Povestea Jucariilor unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 877 de ori. Speram ca jocul cu Salvarea Extratestrilor a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.