BOWLING CU STRUMFI - JOCURI CU STRUMFI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

BOWLING CU STRUMFI

Bowling cu Strumfi este unul dintre jocurile noastre acelea foarte interesante pe care le vei avea de trecut cat mai repede posibil, unde va trebui sa te asiguri ca nu o sa dai gres niciodata, ci din contra vei face tot posibilul in asa fel incat sa le arati acestor strumfi cum merge treaba pe aici. O sa trebuiasca sa iti asumi o responsabilitate si anume sa il ajuti pe Tata Strumf sau pe Strumful aventurier sa se joace un meci de bowling epic. Tu va trebui sa te folosesti de mouse pentru a lua bila si pentru a o arunca cat mai bine la tinta. O sa trebuiasca sa fi mereu pe faza atunci cand te vei juca, iar apoi va trebui sa te asiguri ca nu o sa dai gres niciodata.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri bowling, jocuri bowling cu strumfi, jocuri cu strumfii, jocuri cu strumfi noi, jocuri cu strumfi gratis, jocuri cu pitici, jocuri cu pitici si zane, jocuri cu pitici in 2, jocuri cu pitici voinici, jocuri cu pitici pentru copii, jocuri cu pitici de gradinarit,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Bowling cu Strumfi

Tocmai ai jucat Bowling cu Strumfi online, acest joc a fost adaugat pe data de 28.11.2014 si este al 6460-lea joc din categoria de Jocuri cu Strumfi unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1103 de ori. Speram ca jocul cu Bowling cu Strumfi a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.