MALEFICENT SI PUTERILE - JOCURI CU MALEFICENT

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

MALEFICENT SI PUTERILE

Maleficent si Puterile este unul dintre noile noastre jocuri pe care vei avea ocazia sa le incerci in aceasta super categorie, unde tot ce va trebui tu sa faci este sa o ajuti pe Malefica sa se desfasoare cat mai repede si mai bine pe taramul ei astfel incat sa il protejeze de oamenii care ii vor numai raul. Ei bine, de data aceasta tot ce va trebui tu sa faci este sa te descurci cat mai repede si mai bine in toate situatiile de atac si sa reusesti sa protejezi toate locatiile sacre pe care le vei avea in calea ta. Incearca sa pui gardieni cat mai multi care sa iti apere lumea foarte strategic in asa fel incat nimeni sau nimic sa treaca de ei.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu puteri, jocuri de gandire, jocuri cu maleficent, jocuri cu maleficent noi, jocuri cu maleficent online, jocuri cu maleficent in doi, jocuri cu maleficent 2014, jocuri cu maleficent pentru copii, jocuri cu maleficent gratuite, jocuri cu maleficent 3d, jocuri cu maleficent distractive, jocuri cu maleficent de indemanre, jocuri cu maleficent frumoase, jocuri cu vrajitoare, jocuri cu aurora, jocuri cu stefan, jocuri cu magii, jocuri cu povesti magice, jocuri cu zane,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Maleficent si Puterile

Tocmai ai jucat Maleficent si Puterile online, acest joc a fost adaugat pe data de 26.11.2014 si este al 6440-lea joc din categoria de Jocuri cu Maleficent unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1462 de ori. Speram ca jocul cu Maleficent si Puterile a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.