PARCHEAZA TRACTOARELE - JOCURI CU TRACTOARE

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

PARCHEAZA TRACTOARELE

Parcheaza tractoarele este un joc foarte interesant in care tu va trebui sa iti arati cunostiinta ta in a manui un tractor cat mai bine si de a-l parca in locul stabilit fara a lovi vehiculul nici un pic. Trebuie sa fi atent si sa ai indemanare pentru a putea parca tractorul chiar daca ai remorca atasata. La inceput trebuie doar sa parchezi tractorul cu spatele, pentru a putea atasa remorca. Dupa aceea, in al doilea nivel trebuie sa parchezi tractorul cu tot cu remorca pentru a incarca fanul. Astfel la fiecare nivel vei primi un timp limita in care trebuie sa indeplinesti misiunea. Daca nu reusesti sa temrini misiunea la timp, vei pierde si va trebui sa incepi de la inceput. La sfarsitul nivelului veti fi rasplatiti cu un anumit punctaj care speram ca va vi pe placul vostru. Acordati-ne apoi un like daca vi-a placut jocul nostru.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu tractoare y7, jocuri cu tractoare romanesti, jocuri cu tractoare 2013, jocuri cu tractoare gratis, jocrui cu tractoristi, jocuri de parcat, jocuri parcheaza tractoarele, jocuri cu tractoare cu cupa, jocuri cu excavatoare, parcat, tractoare, jocuri cu tractoare, tractor,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Parcheaza tractoarele

Tocmai ai jucat Parcheaza tractoarele online, acest joc a fost adaugat pe data de 06.08.2013 si este al 619-lea joc din categoria de Jocuri cu Tractoare unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 6260 de ori. Speram ca jocul cu Parcheaza tractoarele a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.