UMFLA BALOANE IN 2 - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

UMFLA BALOANE IN 2

Umfla Baloane in 2 este un joc destul de interesant pe care tu va trebui sa il incerci sa il joci alaturi de un prineten foarte bun care are sa te invete minte sa nu il mai provoci daca nu vei fi destul de pregatit. Tot ce va trebui tu sa faci este sa umfli cat mai multe dintre baloanele pe care le vei avea pana cand unul dintre jucatori va ajunge la cactus si se vor sparge. Tu va trebui sa incerci sa treci de orice fel de provocare pe care o sa o ai , iar apoi asigura-te ca nu vei da gres. Fi pregatit de orice aspect pe care il vei avea in calea ta atunci cand o sa umfli acele baloane. Fi pregatit sa nu cumva sa dai gres, iar apoi acorda-ne si un like daca ti-a placut.

Cum pot juca?

Folositi tasta Space si Enter

Cuvinte cheie: jocuri cu baloane, jocuri de umflat baloane, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 player, jocuri in 2 gratis, jocuri multiplayer, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 3d,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Umfla Baloane in 2

Tocmai ai jucat Umfla Baloane in 2 online, acest joc a fost adaugat pe data de 03.11.2014 si este al 6094-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 12429 de ori. Speram ca jocul cu Umfla Baloane in 2 a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.