TRACTORUL CU MAGNET - JOCURI CU TRACTOARE

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

TRACTORUL CU MAGNET

Iti prezentam un alt joc adaugat in categoria de jocuri cu tractoare in care de data aceasta te vei afla la bordul unui tractor cu magnet care va trebui sa incarce cutii in masina de transport care asteapta. Trebuie sa folosesti sagetile pentru a controla tractorasul si sa tii apasat pe click pentru a activa magnetul. Dupa ce ai incarcat masina trebuie sa iei mana de pe click pentru a dezactiva magnetul. Scopul jocului este simplu, trebuie doar sa fi atent si sa respecti instructiunile care iti vor aparea pe tot parcursul jocului pe ecran. Trebuie sa incarci toate cutille in tir, punandu-le pe fiecare la locul indicat. Odata tirul incarcat trebuie sa il parasesti pentru a putea pleca. Dupa ce ai terminat de jucat te invitam sa ne acorzi un like daca ti-a placut si chiar si un comentariu cu o parere personala.

Cum pot juca?

Folositi sagetile pentru deplasare si mouse-ul pentru a activa magnetul

Cuvinte cheie: jocuri cu tractoare y7, jocuri cu tractoare romanesti, jocuri cu tractoare 2013, jocuri cu tractoare gratis, jocuri cu tractoristi, jocuri condu tractorul, jocuri cu soferi pe tractor, jocuri cu incarcari, jocuri cu tiruri de marfa, jocuri cu incarcat marfa, jocuri cu tiruri, tractoare, jocuri cu tractoare, jocuri cu tractor, tractor, tiruri,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Tractorul cu magnet

Tocmai ai jucat Tractorul cu magnet online, acest joc a fost adaugat pe data de 05.08.2013 si este al 608-lea joc din categoria de Jocuri cu Tractoare unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 6549 de ori. Speram ca jocul cu Tractorul cu magnet a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.